Over ons

Mensen en organisaties laten groeien, dat is de missie van Bunt Groep. Sinds 1999 zijn we ontwikkelaars van mensen en organisaties. We adviseren, coachen, trainen en begeleiden.

Uw potentieel ontdekken en benutten

Dit doen we met véél plezier, want wat is er mooier dan mensen en organisaties die hun potentieel ontdekken en leren benutten? Daar hebben we al veel mooie voorbeelden van gezien. We zijn ervan overtuigd geraakt, dat ontwikkelen natuurlijk is en niet ontwikkelen onnatuurlijk.

Bunt Groep

Bunt Groep beschouwt mensen en organisaties altijd in hun samenhang. Daarom richten we ons zowel op managementgebied als op persoonlijke ontwikkeling. Waar de eerste tak zich richt op organisatieadvies, richt persoonlijke ontwikkeling zich met coaching en training op persoonlijk niveau en op teamniveau. Het ene moment coachen we een ondernemer of helpen we een medewerker die vastzit. Het volgende moment geven we hun advies bij het inrichten of herinrichten van de organisatie. In deze aanvulling schuilt onze kracht.

Vandaag leren, morgen toepassen

Bij de coaching verenigt Bunt Groep het academische en praktische. Wij spreken de taal van de ondernemer. Bij ons geen kilometerslange zinnen, wel rake, vakkundige en eerlijke opmerkingen. Onze trainingen zijn gericht op: vandaag leren, morgen toepassen.

Zullen we groeien?

Wilt u het beste uit uzelf en uw organisatie halen? Kom verder, we helpen u graag! Op deze website kunt u alvast een analyse maken om te weten te komen bij welke trainingen of adviezen u het meeste baat heeft. Wilt u eerst weten hoe andere klanten het ervaren hebben? Bekijk dan hun cases op deze site.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0318 – 83 02 26.

Ontdek hoe u kunt groeien

Met onze BuntCheck ontdekt u hoe u als persoon en als organisatie kunt groeien.

Start de BuntCheck