Terugblik Openhaardsessie

Onze eerste openhaardsessie vond afgelopen donderdag plaats! Tijdens deze eerste openhaardsessie van Bunt Groep is er gespard met een aantal overdragers over een aantal vragen. Benieuwd welke? Lees dan verder!

Terugblik Openhaardsessie

Onze eerste openhaardsessie vond afgelopen donderdag plaats! Tijdens deze eerste openhaardsessie van Bunt Groep is er gespard met een aantal overdragers over de volgende vragen: nu ik zelf in het proces van overdragen zit, kom ik er steeds meer achter wat het betekent om je levenswerk los te laten. Hoe doen anderen dit eigenlijk? Hoe voelt het voor mij? Welke tips en praktische handvaten kan ik een andere overdrager meegeven over het proces van overdracht?

 

Het is waardevol en inspirerend om de verbinding op te zoeken en elkaar op een ontspannende manier verder te helpen in dit proces. Want loslaten is écht een kunst.

Wegens dit succes staat de volgende openhaardsessie inmiddels online voor inschrijvingen. Klik op de link voor meer informatie of om je in te schrijven! www.buntgroep.nl/openhaardsessie VOL=VOL

 

Ben je geen overdrager, maar juist opvolger net als mijn kinderen Wouter Bunt en Danny Heeren RA RV? Dan is het event voor opvolgers echt is voor jou, www.buntgroep.nl/ontbijtmeeting 

 

 

BLOG

image
7 tips om je emoties in het proces van bedrijfsopvolging te managen
16 / 04 / 2024
Lees meer
image
Duidelijkheid, zelfstandigheid en grip met functiebeschrijvingen in jouw bedrijf
11 / 04 / 2024
Lees meer