Nieuw: Dag van de bedrijfsopvolging

Overdragers en opvolgers hebben zo hun vragen bij de bedrijfsopvolging. Wat komt er zoal kijken bij een bedrijfsopvolging? Kan ik het wel of past het wel bij mij? Wat wordt er van mij verwacht en ben ik er al klaar voor? Hoe kunnen wij de opvolging het beste regelen en hoe doen anderen het?

Nieuw: Dag van de bedrijfsopvolging

 

 

Speciaal voor de doelgroep van overdragers en/of opvolgers organiseert Bunt Groep de ‘Dag van de opvolging’ met als doel om deze en jullie verdere vragen één voor één te beantwoorden. Zo staan tijdens deze dag de meest gestelde vragen van overdragers en opvolgers centraal, geven wij ervaringsdeskundigen het woord, die in een vergelijkbare situatie verkeren en maak je kennis met andere overdragers en opvolgers. Kennisoverdracht, bewustwording en sparren met andere overdragers en opvolgers van familiebedrijven staan centraal.

 

Geïnteresseerd? Meld je snel aan via deze link! NB: aanmelden kan zowel samen als overdrager en opvolger, maar je kunt je ook prima alleen aanmelden.

 

En mis je een vraag in de bovenstaande opsomming en/of zou je een vraag aan ons voor willen leggen voorafgaand aan het programma? Neem dan gerust contact met ons op of meld je hier direct aan.

 

 

BLOG

image
Overdragers of opvolgers in het familiebedrijf: trap er niet in!
28 / 05 / 2024
Lees meer
image
7 tips om je emoties in het proces van bedrijfsopvolging te managen
16 / 04 / 2024
Lees meer