Terugblik 25-jarig jubileum en overdrachtsmoment

Op 25 april 2024 vierden we ons 25-jarig jubileum. Deze mijlpaal was niet alleen een viering van een kwarteeuw familiebedrijf, maar ook een belangrijk moment van overdracht naar de volgende generatie.

We kijken terug op een sfeervolle dag in een ontspannen setting. Het was inspirerend om samen met collega’s, familie, vrienden en relaties deze dag mee te maken.
Bekijk hier de foto's en de aftermovie van deze dag en geniet nog even mee!

Terugblik 25-jarig jubileum en overdrachtsmoment

25-jarig jubileum Bunt Groep en overdrachtsmoment         

 

Jubileum en overdrachtsmoment 

Op 7 april 1999 startte Teunis Bunt in de achtertuin zijn eigen bedrijf. op 25 april 2024 vierden we ons 25-jarig jubileum. Deze mijlpaal was niet alleen een viering van een kwarteeuw familiebedrijf, maar ook een belangrijk moment van overdracht van de 1e generatie Teunis Bunt en Jan Sterk naar de 2e generatie Danny Heeren en Wouter Bunt.

 

Toekomst voor familiebedrijven 

In de middag stonden we met 250 relaties van Bunt Groep stil bij de vraag Welke toekomst hebben familiebedrijven in Nederland? Het was een interactieve sessie samen met de sprekers Chris Stoffer, fractievoorzitter van de SGP, Henk Kievit, hoogleraar aan Nyenrode Businesss Universiteit, en Hilde Palland-Mulder, voormalig CDA-kamerlid en indiener van de initiatiefnota Familiebedrijven. De uitkomst was duidelijk: er is zeker toekomst voor familiebedrijven!

 

Onthulling familiebedrijvenkompas

Als nieuwe directie hebben Danny en Wouter in de middag een prachtig product voor familiebedrijven onthuld: het familiebedrijvenkompas. Het kompas stelt jullie als familie in staat de juiste keuzes te maken voor een sterke toekomst van familie en bedrijf. Vul de test in en het kompas laat zien waar jullie staan en wat jullie nodig hebben. Ga naar www.familiebedrijvenkompas.nl

 

Donatie voor Ontmoeting

Mede dankzij alle relaties die een donatie hebben gedaan op deze dag aan Stichting Ontmoeting, hebben we een prachtig bedrag kunnen overmaken van €4.800,-. Heel erg waardevol om op deze manier bij te dragen aan kwetsbare mensen in onze samenleving. Iedereen die een donatie heeft gedaan voor project Thuis in Zuid te Ede, bedankt!

 

Wil je het event nog eens herbeleven? Bekijk alle foto’s hier. De aftermovie vind je hieronder of bekijk hem op ons YouTube-kanaal.

 

 

 

BLOG

image
3 Succesfactoren voor effectieve samenwerking in familiebedrijven
12 / 06 / 2024
Lees meer
image
Overdragers of opvolgers in het familiebedrijf: trap er niet in!
28 / 05 / 2024
Lees meer