Gratis webinarserie | De eerste stap naar een succesvolle bedrijfsoverdracht

Wil jij je oriënteren of voorbereiden op een toekomst binnen het familiebedrijf? Sta jij op het punt om een keuze te maken of je een rol wilt spelen in het familiebedrijf? Voorkom dat je voor onverwachte situaties komt te staan en volg drie gratis webinars.

Inschrijven
Gratis webinarserie | De eerste stap naar een succesvolle bedrijfsoverdracht

Webinar

Bedrijfsoverdracht

Voor wie

Voor (potentiële) opvolgers van een familiebedrijf

Tijd

1,5 uur

Investering

Gratis

Webinar

Wil jij je oriënteren of voorbereiden op een toekomst binnen het familiebedrijf? Sta jij op het punt om een keuze te maken of je een rol wilt spelen in het familiebedrijf?

Voorkom dat je voor onverwachte situaties komt te staan en volg de drie gratis webinars van Bunt Groep! Tijdens deze webinars staan de volgende drie vragen centraal:

1. ''Wat betekent de opvolging voor mij persoonlijk, mijn overdrager/opvolger en de familie?'' door Bertha van Maaswaal en Bram Tijssen

2. ''Wat betekent de opvolging voor de huidige en toekomstige bedrijfsvoering van het familiebedrijf?'' door Wim Verhoeks

3. ''Wat betekent de opvolging financieel en fiscaal gezien?'' door Danny Heeren

Resultaat

  • Inzicht in ieders belang bij de opvolging (persoonlijk, de overdrager/opvolger en de familie) en inzicht in de valkuilen en succesfactoren (bij de overdracht) van het familiebedrijf.
  • Inzicht in welke fase het familiebedrijf met de huidige bedrijfsvoering zich bevindt en hoe zich dat verhoudt tot wat jij naar de toekomst toe belangrijk vindt.
  • Inzicht in de verschillende manieren van eigendomsoverdracht vanuit financieel en fiscaal oogpunt en wat de consequenties van bepaalde keuzes zijn.

Doelgroep

  • Jij bent (potentieel) opvolger binnen het familiebedrijf;
  • Jij oriënteert je of bereid je voor op een toekomst binnen het familiebedrijf;
  • Jij bent benieuwd naar waar jij als opvolger mee te maken gaat krijgen;
  • Je wilt kennis en inzicht opdoen om een weloverwogen keuze te kunnen maken of je een rol wilt spelen binnen het familiebedrijf.

Praktische informatie


Aantal Deelnemers
Maximaal 25 inschrijvingen

 

Duur
3 avonden (19.30 – 21.00 uur)

 

Locatie
Online

Data

Maandag 8 november 2021

Dinsdag 14 december 2021

Woensdag 12 januari 2022

 

 


Inschrijven

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 0318-830226

Stuur e-mail