Persoonlijk Leiderschap

Effectief leiderschap en de ontwikkeling van uw leidinggevende kwaliteiten staan centraal in deze training. U leert uw persoonlijke waarden en kwaliteiten (h)erkennen en uit te bouwen, en brengt opgedane inzichten direct in de praktijk.

 

Training

De training Persoonlijk Leiderschap is voor leidinggevenden op minimaal mbo4 of hbo- niveau, met hiërarchische bevoegdheden: u stuurt medewerkers aan, voert functioneringsgesprekken, bent verantwoordelijk voor de resultaten van een team of afdeling enzovoort. U bent er klaar voor om een flinke sprong vooruit te maken in uw leiderschap. U ziet de meerwaarde van een gevarieerde groep (max. 8 personen), en vindt het leuk om met en van elkaar te leren. We vragen van onze deelnemers een actieve inzet. U bent bereidt zelf de verantwoordelijkheid voor uw eigen leerdoelen te nemen.

Wilt u onze uitgebreide flyer bekijken over deze training? Klik dan hier of vraag hem hier aan!


Doelgroep

Persoonlijk leiderschap in zes maanden is een uitdagende en praktische leiderschapstraining voor leidinggevenden/managers. Effectief leiderschap en de ontwikkeling van uw leidinggevende kwaliteiten staan centraal in deze training. U leert uw persoonlijke waarden en kwaliteiten (h)erkennen en uit te bouwen, en brengt opgedane inzichten direct in de praktijk. U verkrijgt inzicht in uw eigen leiderschapsstijl. De deelnemers inspireren en motiveren elkaar en maken zich andere, effectievere en nieuwe vormen van communicatie, interactie en leidinggeven eigen.


Praktische informatie

Aantal Deelnemers
Maximaal 8 personen. Deze training is ook als incompanytraining of in maatwerkverband te volgen.


Duur
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal
6 dagen (9.00 – 16.00 uur)


Locatie
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal


Startdata
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal
Startdatum: donderdag 10-10-2019


Vervolgdata
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal

Donderdag 07-11-2019
Donderdag 12-12-2019
Donderdag 09-01-2020
Donderdag 06-02-2020
Donderdag 05-03-2020

 

 


Investering

Voor deze 6 bijeenkomsten investeert u € 2.750,-.
Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief persoonlijkheidstest, cursusmap en materiaal, koffie/thee, lunchbuffet en certificaat.


Inschrijven

Klik hier om uzelf in te schrijven. 

Inschrijven
Deel deze cursus Veel gestelde vragen

Persoonlijke ontwikkeling

Training
Persoonlijk Leiderschap

Voor wie
Voor leidinggevenden die klaar zijn om een flinke sprong vooruit te maken in hun leiderschap.

Duur
6 dagen

Investering
€2.750,-