Persoonlijke Effectiviteits Training

Ineffectieve gedachten en gevoelens ombuigen naar effectieve gedachten en gevoelens. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze training leren we je om via de RET-methode toch grip te krijgen op jouw ineffectieve gedachten en gevoelens.

Inschrijven
Persoonlijke Effectiviteits Training

Training

Persoonlijke effectiviteit

Voor wie

Wil je jouw ineffectieve gedachten en gevoelens ombuigen naar effectieve gedachten en gevoelens? Volg dan deze training.

Duur

5 avonden

Investering

925,-

Training

Eerst zul je je bewust worden van de gebeurtenissen waarin jouw gedachten en gevoelens je belemmeren. Deze situaties ga je nader analyseren. Door je inzicht te vergroten in het verband tussen gebeurtenissen en gedachten, zul je je eigen gedrag beter kunnen begrijpen. Door stapsgewijs de belemmerende gedachten te trotseren en te oefenen met situaties die door jezelf ingebracht zijn, zul je effectiever gedrag gaan vertonen. Na afloop van de training ben je in staat jezelf effectiever te gedragen en invloed uit te oefenen op je eigen gedachten.

Er zijn verschillende redenen waarom je je in bepaalde situaties niet gedragen hebt, zoals je zou hebben gewild. Omdat je

  • de neiging hebt conflicten te vermijden;
  • moeilijk 'nee' kunt zeggen;
  • bepaalde werkzaamheden regelmatig uitstelt;
  • blokkeert op kritieke momenten;
  • makkelijk gestrest raakt of tegen een burn-out aanzit;
  • perfectionistisch bent, je mag van jezelf geen fouten maken;
  • vermoeid bent en/of concentratieproblemen hebt;
  • moeite hebt met delegeren.


Herken je je in één of meerdere van bovenstaande punten? Dan bieden wij je deze Persoonlijke Effectiviteits Training aan!

Doelgroep

De Persoonlijke Effectiviteits Training is zowel zakelijk als privé van waarde. Een gemeenschappelijke factor bij deelnemers is het gevoel 'klem' te zitten in de omstandigheden, hetgeen het functioneren belemmert.

Johan Donkersteeg – consultant Casalt bouwbegeleiding

‘Ik zou deze training iedereen willen aanbevelen! Je verandert niet als persoon maar je leert omgaan met lastige situaties. Mijn ervaring is dat je als mens namelijk niet snel wilt veranderen. Je leert wel heel duidelijk niet helpende gedachten en gevoelens om te buigen naar effectieve gedachten en gevoelens. Het gevolg is dat je echt anders leert denken en doen. Tijdens de training is er ook veel ruimte om je persoonlijke verhaal en ervaringen te delen. Een echte aanrader dus.’

Praktische informatie


Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 15 personen. Deze training is ook als incompanytraining of in maatwerkverband te volgen. Je kunt deze training op locatie volgen, maar je kunt je ook voor de online training inschrijven.


Duur
5 avonden (19.00 - 22.00 uur) (OOK ONLINE!)

 

Locatie
Regio Ede


Data

Najaar 2022 

Dinsdag 1 november 2022

Dinsdag 15 november 2022

Woensdag 30 november 2022

Dinsdag 13 december 2022

De datum van de vijfde avond wordt nader bepaald.


Inschrijven

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 0318-830226

Stuur e-mail

CASES

image
Henk Davelaar

RET-training verloste me van doemdenken

Lees meer