Persoonlijk Leiderschap

Ben jij klaar om een flinke sprong vooruit te maken in je leiderschap? En wil je meer inzicht in wie jij bent als persoon, je kwaliteiten en je leerdoelen? Volg dan de training Persoonlijk Leiderschap. Je leert je persoonlijke waarden en kwaliteiten (h)erkennen en uit te bouwen en brengt opgedane inzichten direct in de praktijk.

Inschrijven
Persoonlijk Leiderschap

Training

Leiderschap

Voor wie

Voor leidinggevenden die klaar zijn om een flinke sprong vooruit te maken in hun leiderschap.

Tijd

6 dagen

Investering

€ 2.950,-

Training

Persoonlijk Leiderschap is een uitdagende en praktische leiderschapstraining voor leidinggevenden/managers. Effectief leiderschap en de ontwikkeling van jouw leidinggevende kwaliteiten staan centraal in deze training. Je leert je persoonlijke waarden en kwaliteiten (h)erkennen en uit te bouwen, en brengt opgedane inzichten direct in de praktijk. Je verkrijgt inzicht in je eigen leiderschapsstijl. De deelnemers inspireren en motiveren elkaar en maken zich andere, effectievere en nieuwe vormen van communicatie, interactie en leidinggeven eigen.
De training bestaat uit 6 dagen verspreid over 6 maanden. Hierdoor heb je als deelnemer tussendoor de gelegenheid om effectief de gedane kennis toe te passen in de praktijk. 

Doelgroep

De training Persoonlijk Leiderschap is voor leidinggevenden op minimaal mbo4 of hbo- niveau, met hiërarchische bevoegdheden: je stuurt medewerkers aan, voert functioneringsgesprekken, bent verantwoordelijk voor de resultaten van een team of afdeling enzovoort. Je bent er klaar voor om een flinke sprong vooruit te maken in je leiderschap. Je ziet de meerwaarde van een gevarieerde groep (max. 8 personen), en vindt het leuk om met en van elkaar te leren. We vragen van onze deelnemers een actieve inzet. Je bent bereidt zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen leerdoelen te nemen.

Mark Zieverink, hoofd administratie bij In het Veld groep

‘Tijdens de training wordt je een spiegel voorgehouden: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Dat is erg leerzaam en verrijkend. Je leert jezelf beter kennen welke stappen je nog kan zetten. Tijdens de trainingsdagen was er voldoende ruimte voor eigen inbreng en gingen we als deelnemers met elkaars situaties aan de slag: zo leer je ook van elkaar.’

Praktische informatie


Aantal Deelnemers
Maximaal 8 personen. Deze training is ook als incompanytraining of in maatwerkverband te volgen.


Duur
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal
6 dagen (9.00 – 16.00 uur)


Locatie
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal


Data

Najaar 2021

Donderdag 14 oktober 2021

Donderdag 11 november 2021

Donderdag 9 december 2021

Donderdag 13 januari 2022

Donderdag 17 februari 2022

Donderdag 17 maart 2022

 


Inschrijven

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 0318-830226

Stuur e-mail