Persoonlijk Leiderschap

Vind jij het ingewikkeld om collega’s mee te nemen in jouw visie? Het moeilijke gesprek aan te gaan met een dominante collega? Mensen vriendelijk te wijzen op dingen die beter moeten? Of om aan te geven wanneer je je zelf niet serieus genomen voelt? Dan is de training Persoonlijk Leiderschap voor jou. Of je nu een leidinggevende functie hebt of niet: wij geven je praktische tools om de leiding te nemen over je eigen handelen en het (werkende) leven net dat beetje gemakkelijker te maken.

Lees meer Direct inschrijven
Persoonlijk Leiderschap

Training

Leiderschap

Voor wie

Voor iedereen die klaar is om een flinke sprong in zijn eigen ontwikkeling te maken

Duur

6 dagen

Investering

3.495,-

Training Persoonlijk Leiderschap

Ben jij klaar om een flinke sprong vooruit te maken in je persoonlijke ontwikkeling? En wil je meer inzicht in wie jij bent als persoon, je kwaliteiten en je drijfveren? Wil je het beste uit jezelf naar boven halen? Volg dan de training Persoonlijk Leiderschap. Gun jezelf deze stap in jouw ontwikkeling.

In deze training leer je persoonlijke waarden en kwaliteiten herkennen en krijg je de kans oude patronen los te laten. Je past de opgedane inzichten direct toe in de praktijk. De deelnemers inspireren en motiveren elkaar en maken zich andere, effectievere en nieuwe vormen van communicatie, interactie en leidinggeven eigen.

De training bestaat uit 6 dagen verspreid over 6 maanden. Hierdoor heb je als deelnemer tussendoor de gelegenheid om effectief de gedane kennis toe te passen in de praktijk. Een persoonlijkheidsanalyse is een onderdeel van de training.

Programma

 • Voorafgaand aan de training een persoonlijk intakegesprek met de trainer;
 • Persoonlijk leiderschap en jouw leerdoelen uitgewerkt;
 • Inzicht in je eigen gedrag en gedragspatronen;
 • De leider als persoon centraal: kwaliteiten en hindernissen;
 • Je persoonlijke ambitie, drijfveren en waarden in een persoonlijk plan;
 • Jouw agenda in de praktijk toegepast in lijn met je ambitie en waarden;
 • Effectief omgaan met jezelf en je omgeving;
 • Borgen van je ontwikkeling door middel van een persoonlijk actieplan.

 

Resultaat

Na het volgen van de training Persoonlijk Leiderschap:
 • Heb je inzicht gekregen in je eigen persoonlijke stijl (een persoonlijkheidsanalyse is een onderdeel van de training);
 • verbeter je je dagelijks functioneren doordat je je zelf beter leert kennen;
 • ben je in staat effectiever te handelen en begrijp je jezelf en anderen beter. Je hebt geleerd goed te reflecteren op je eigen handelingen en beslissingen wat zorgt voor betere beslissingen op de lange termijn.
 • vergroot je je invloed en versterk je je eigen leiderschap omdat je werkt vanuit je persoonlijke visie en waarden;
 • ben je in staat actie en controle te nemen over veranderingen en kun je helder en open communiceren over je belangen en prioriteiten;

Doelgroep

De training Persoonlijk Leiderschap is voor iedereen op minimaal mbo4 of hbo-niveau die een flinke sprong vooruit wil maken in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Je hebt eventuele hiërarchische bevoegdheden, maar dat is niet noodzakelijk. Je ziet de meerwaarde van een gevarieerde groep (max. 8 personen) en vindt het leuk om met en van elkaar te leren. We vragen van onze deelnemers een actieve inzet. Je bent bereidt zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen leerdoelen te nemen. 

Mark Zieverink, hoofd administratie bij In het Veld groep

‘Tijdens de training wordt je een spiegel voorgehouden: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Dat is erg leerzaam en verrijkend. Je leert jezelf beter kennen welke stappen je nog kan zetten. Tijdens de trainingsdagen was er voldoende ruimte voor eigen inbreng en gingen we als deelnemers met elkaars situaties aan de slag: zo leer je ook van elkaar.’

Jaco Spelt, eigenaar Installatiebedrijf Spelt

‘“Wat mij het meeste aansprak in deze training was dat je jezelf nog beter leert kennen en vooral leert werken vanuit je eigen kwaliteit(en). Je krijgt handvatten mee om wat je hebt geleerd ook toe te passen in de praktijk. De sfeer in de groep is heel prettig en tijdens de trainingsdagen was er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Aan te raden!”’

Praktische informatie


Aantal deelnemers
Maximaal 8 personen. Deze training is ook als incompanytraining of in maatwerkverband te volgen.


Duur
6 dagen (9.00 – 16.00 uur)


Locatie
Regio Ede


Data

Najaar 2024

Dinsdag 8 oktober 2024

Dinsdag 5 november 2024

Dinsdag 17 december 2024

Dinsdag 14 januari 2025

Dinsdag 4 februari 2025

Dinsdag 4 maart 2025

 


Inschrijven Reeds 56 deelnemers gingen je voor!

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 0318-830226

Stuur e-mail