Ondernemend Leiderschap

Je bent ondernemer, manager of bedrijfsleider en je wilt aan de slag met je onderneming of organisatie. Maar welke richting wil je nu op? En hoe zorg je voor meer structuur in de organisatie? In deze training gaan we hier dieper op in.

Lees meer Direct inschrijven
Ondernemend Leiderschap

Training

Leiderschap

Voor wie

Managers, ondernemers of bedrijfsleiders

Duur

4 dagen

Investering

2.200,-

Training Ondernemend Leiderschap

In de training Ondernemend Leiderschap leer je wie je bent en wat jij belangrijk vindt als ondernemer of manager. Je verkrijgt kennis van management, organiseren en strategie. Je leert de basisbeginselen van de managementfunctie en krijgt inzicht in organiseren en ondernemen. Je kunt de opgedane kennis tijdens en na de training direct gebruiken en toepassen in de praktijk. 

Tijdens de trainingsdagen krijg je volop praktische handvatten om met je organisatie aan de slag te gaan en geven we antwoord op jouw vragen:

  • Hoe kan ik mijn organisatie richting geven?
  • Hoe zet ik een bedrijfsplan op?
  • Wat zijn de kansen en bedreigingen van mijn organisatie of bedrijf?
  • Wat zijn de sterktes en zwaktes van onze organisatie?
  • Hoe kan ik veranderingen effectief doorvoeren?
  • Hoe zorg ik voor meer structuur in mijn bedrijf?


In de training komt als eerste je eigen missie en visie aan bod: wie ben jij als ondernemer of leider? Waar wil jij naar toe? Daarna maken we de vertaalslag naar je eigen organisatie. Wat is de missie, visie en de strategie van je bedrijf? Hierbij maken we gebruik van enkele gefundeerde modellen, waarmee je direct inzicht krijgt in de staat van je eigen onderneming, bijvoorbeeld als het gaat om de stip op de horizon.

We staan ook stil bij verschillende bedrijfsstructuren, de sterktes en zwaktes van je bedrijf en maken hierop een analyse.

Daarnaast pakken we ook ‘verandermanagement’ beet. Juist in deze roerige tijden is het van belang om jouw bedrijf of afdeling de goede kant op te veranderen en je mensen mee te krijgen in dit proces.

Doelgroep

Deze training is bestemd voor ondernemers, managers of bedrijfsleiders die vooral aan de slag willen met hun eigen onderneming, bedrijf of afdeling. Je zit al enige tijd in deze rol of je bent juist doorgegroeid naar een leidinggevende positie en je wilt graag meer inzicht in waar je naar toe wilt en hoe je daar gaat komen.

Praktische informatie


Aantal deelnemers
Minimaal 4 en maximaal 10 personen. Deze training is ook in maatwerkverband of als incompanytraining te volgen.


Duur

4 dagen (9.00 – 16.00 uur)

 

Locatie
Regio Ede

 

Data

Najaar 2023

Woensdag 8 november 2023

Woensdag 29 november 2023

Woensdag 20 december 2023

Woensdag 24 januari 2024

 


Inschrijven

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 0318-830226

Stuur e-mail