Online masterclass Grip op aandacht

Ben je snel afgeleid en heb je moeite om je aandacht erbij te houden? Volg dan de online masterclass Grip op aandacht!

Inschrijven
Online masterclass Grip op aandacht

Training

Persoonlijke effectiviteit

Voor wie

Iedereen die graag met aandacht en focus zijn of haar werk wil doen en niet steeds afgeleid wil worden van alles wat in de omgeving gebeurt.

Tijd

1 uur

Investering

€ 25,-

Masterclass

Ben je snel afgeleid en heb je moeite om je aandacht erbij te houden? Volg dan de online masterclass Grip op Aandacht waarbij je direct vijf praktische tips krijgt voor meer aandacht en focus waarmee je rust creëer in je hoofd.

  • Ben jij op je werk meestal met tenminste 3 taken tegelijk bezig en switch je voortdurend van de ene naar de andere taak, vaak zonder ze af te ronden?
  • Check je vaak je e-mail voordat je iets anders ga doen?
  • Kost het je moeite om tenminste een halfuur op een boek of een belangrijk, maar lang rapport te concentreren?
  • Blijf je vaker online dan je je had voorgenomen?


Op minimaal één van bovenstaande vragen een JA geantwoord? Dan past deze masterclass en mini-training helemaal bij jou! In deze masterclass van een uur gaan we in op de trends van dit moment en welk effecten dit heeft in je dagelijkse leven. We geven je inzicht in de werking van het brein en hoe je kunt ontsnappen aan de zogenaamde breinboeien. Je krijg vijf praktische en concrete tips die je direct kunt toepassen om van een onrustig en vol hoofd naar meer focus en een leeg hoofd te gaan.

Als je deze masterclass hebt gevolgd heb je geleerd hoe je meer focus houdt en je aandacht niet verliest zodat je met minder inspanning meer gedaan krijgt. De tips -of beter gezegd oplossingen- die je krijgt kun je gelijk toepassen in de praktijk.

Je kunt deze masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Doelgroep

Iedereen die graag met aandacht en focus zijn of haar werk wil doen en niet steeds afgeleid wil worden aan alles wat in de omgeving gebeurt.

Praktische informatie


Aantal Deelnemers

Maximaal 25 inschrijvingen

 

Locatie

Online

 

Data

30 september 2021 om 19.30 uur

 

Duur

1 uur


Inschrijven

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 0318-830226

Stuur e-mail