Persoonlijk Leiderschap

Effectief leiderschap en de ontwikkeling van uw leidinggevende kwaliteiten staan centraal in deze training. U leert uw persoonlijke waarden en kwaliteiten (h)erkennen en uit te bouwen, en brengt opgedane inzichten direct in de praktijk.

Training

De training Persoonlijk Leiderschap is voor leidinggevenden op minimaal mbo4 of hbo- niveau, met hiërarchische bevoegdheden: u stuurt medewerkers aan, voert functioneringsgesprekken, bent verantwoordelijk voor de resultaten van een team of afdeling enzovoort. U bent er klaar voor om een flinke sprong vooruit te maken in uw leiderschap. U ziet de meerwaarde van een gevarieerde groep (max. 8 personen), en vindt het leuk om met en van elkaar te leren. We vragen van onze deelnemers een actieve inzet. U bent bereidt zelf de verantwoordelijkheid voor uw eigen leerdoelen te nemen.

Wilt u onze uitgebreide flyer bekijken over deze training? Klik dan hier of vraag hem hier aan!


Doelgroep

Persoonlijk leiderschap in zes maanden is een uitdagende en praktische leiderschapstraining voor leidinggevenden/managers. Effectief leiderschap en de ontwikkeling van uw leidinggevende kwaliteiten staan centraal in deze training. U leert uw persoonlijke waarden en kwaliteiten (h)erkennen en uit te bouwen, en brengt opgedane inzichten direct in de praktijk. U verkrijgt inzicht in uw eigen leiderschapsstijl. De deelnemers inspireren en motiveren elkaar en maken zich andere, effectievere en nieuwe vormen van communicatie, interactie en leidinggeven eigen.


Praktische informatie

Aantal Deelnemers
Maximaal 8 personen. Deze training is ook als incompanytraining of in maatwerkverband te volgen.


Duur
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal
6 dagen (9.00 – 16.00 uur)


Locatie
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal


Startdata
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal
Startdatum: Vrijdag 15-01-2021


Vervolgdata
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal

Vrijdag 12-02-2021
Vrijdag 12-03-2021
Vrijdag 16-04-2021
Vrijdag 14-05-2021
Vrijdag 11-06-2021


Investering

Voor deze 6 bijeenkomsten investeert u € 2.950,-.
Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief persoonlijkheidstest, cursusmap en materiaal, koffie/thee, lunchbuffet en certificaat.


Inschrijven

Klik hier om uzelf in te schrijven. 

Inschrijven
Deel deze cursus Veel gestelde vragen