Persoonlijk Leiderschap

Effectief leiderschap en de ontwikkeling van jouw leidinggevende kwaliteiten staan centraal in deze training. Je leert je persoonlijke waarden en kwaliteiten (h)erkennen en uit te bouwen, en brengt opgedane inzichten direct in de praktijk.

Training

De training Persoonlijk Leiderschap is voor leidinggevenden op minimaal mbo4 of hbo- niveau, met hiërarchische bevoegdheden: je stuurt medewerkers aan, voert functioneringsgesprekken, bent verantwoordelijk voor de resultaten van een team of afdeling enzovoort. Je bent er klaar voor om een flinke sprong vooruit te maken in je leiderschap. Je ziet de meerwaarde van een gevarieerde groep (max. 8 personen), en vindt het leuk om met en van elkaar te leren. We vragen van onze deelnemers een actieve inzet. Je bent bereidt zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen leerdoelen te nemen.

Wil je onze uitgebreide flyer bekijken over deze training? Klik dan hier of vraag hem hier aan!


Doelgroep

Persoonlijk leiderschap in zes maanden is een uitdagende en praktische leiderschapstraining voor leidinggevenden/managers. Effectief leiderschap en de ontwikkeling van jouw leidinggevende kwaliteiten staan centraal in deze training. Je leert uw persoonlijke waarden en kwaliteiten (h)erkennen en uit te bouwen, en brengt opgedane inzichten direct in de praktijk. Je verkrijgt inzicht in je eigen leiderschapsstijl. De deelnemers inspireren en motiveren elkaar en maken zich andere, effectievere en nieuwe vormen van communicatie, interactie en leidinggeven eigen.


Praktische informatie

Aantal Deelnemers
Maximaal 8 personen. Deze training is ook als incompanytraining of in maatwerkverband te volgen.


Duur
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal
6 dagen (9.00 – 16.00 uur)


Locatie
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal


Startdata
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal
Startdatum: Donderdag 14 oktober 2021


Vervolgdata
Regio Barneveld/Ede/Veenendaal

Donderdag 11 november 2021
Donderdag 9 december 2021
Donderdag 13 januari 2022
Donderdag 17 februari 2022
Donderdag 17 maart 2022


Investering

Voor deze 6 bijeenkomsten investeer je € 2.950,-.
Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief persoonlijkheidstest, cursusmap en materiaal, koffie/thee, lunchbuffet en certificaat.


Inschrijven

Klik hier om jezelf in te schrijven. 

Inschrijven
Deel deze cursus Veel gestelde vragen