Personal coaching

Er zijn momenten in je leven waarop je beseft dat je niet (meer) om jezelf heen kunt. Of wilt. Precies dat zijn de momenten waar personal coaching, de vorm voor professionele begeleiding, op zijn plaats is. Je wilt de daad bij het woord voegen en in de praktijk brengen, dat wat je nu écht belangrijk vindt. Of wat je ten diepste drijft. Maar hoe? De praktijk is weerbarstig en je ervaart van binnen belemmeringen waardoor het maar niet lukt dat wat je wilt voor elkaar te boksen. Waardoor je helaas blijft hangen in je oude gedrag. De personal coach zal jou, als gelijkwaardige partner, ondersteunen bij het behalen van je doelen. Daarom plannen we een intakegesprek om je gewenste situatie in kaart te brengen en je doelen concreet en haalbaar te definiëren.

Personal coaching

Er zijn vragen die vragen om een oplossing. Doe ik er goed aan of niet? Kon iemand me dat maar vertellen. Maar dan wel iemand die écht naar me luistert en mij helpt om te begrijpen waarom het zo belangrijk is voor me. En helpt om me zélf te laten nadenken en de oplossing te vinden waarmee ik weer verder kan.

 • Ik heb net een andere functie maar voel me niet opgewassen tegen dominante collega’s.
 • Ik zit in een lastige werksituatie en weet niet goed hoe dit aan te pakken.
 • Een wat betere samenwerking met die lastige collega, is dat mogelijk en zo ja, hoe?
 • Ik wil meer zicht hebben op mijn handelen als leidinggevende en alternatieven ontwikkelen om medewerkers beter aan te sturen.
 • Ik wil meer stevigheid ontwikkelen, opkomen voor mijn belangen en mezelf meer uitspreken.
 • Ik ben onzeker over mezelf en weet niet of ik het wel goed doe.
 • Ik zeg graag waar het op staat, maar dat gaat nogal eens ten koste van goede (werk)relaties.
 • Ik voel me snel persoonlijk aangevallen en reageer dan niet handig.
 • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid in een vergadering?
 • Ik word overspoeld met informatie en weet vaak niet meer wat ik als eerste moet doen.
 • ...

Bovenstaande (en meer vragen) zijn te bedenken en vaak aanleiding voor de start van een coachingstraject waarin je met de coach op een methodische en resultaatgerichte manier op zoek gaat naar oplossingen. Zodat je meer inzicht in jezelf hebt en beter voorbereid bent op het omgaan met werk en werksituaties.


Werkwijze 

Bij personal coaching werken we vanuit een methodische en resultaatgerichte aanpak. Het eerste gesprek met de coach is bij ons de intake. We maken eerst kennis met elkaar en maken verwachtingen helder. Daarna verkennen we jouw vraag en (werk-) en leersituatie). Vervolgens formuleren we wat je precies wilt bereiken en inventariseren we de mogelijkheden die er zijn om je doel te kunnen bereiken. Dit wordt na afloop van het gesprek door ons op papier gezet en je ontvangt daarna een voorstel met een investeringsoverzicht.

Wanneer je je in het voorstel kunt vinden, starten we. Coaching gebeurt of bij jou op de werkplek, thuis of op ons kantoor. Tussen de sessies door ga je aan de slag met wat besproken is en experimenteer je met bijvoorbeeld alternatief gedrag, gericht op het behalen van doelen. Je wordt voortdurend gestimuleerd en aangesproken om verder te gaan waarbij je je zelfsturing ontwikkelt. Je hebt de tijd om je leerdoelen eigen te maken. Het terugkoppelen van je successen en de punten die nog niet goed aanvoelen, geven je de mogelijkheid om gericht verder te gaan in het leerproces.


Resultaat van personal coaching

Na afloop van het coachingstraject heb je als eerste meer zelfinzicht. Daarnaast ben je in staat jouw persoonlijke kwaliteiten vanuit meer rust en zelfvertrouwen vorm te geven én ben je beter voorbereid tot het omgaan met werk en werksituaties.


Investering

De kosten voor het intakegesprek bedragen 295,-. Voor het verdere traject investeert je 185,- per uur. Deze bedragen zijn exclusief BTW.


Meer informatie?

Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 0318-830226 of stuur een mail naar info@buntgroep.nl. Neem vooraf eens een kijkje bij onze blog

Wil je als werkgever een medewerker aanmelden voor coaching?
Dat kan. Neem contact op met één van onze coaches of laat je medewerker zelf bellen. Bij een driehoeksrelatie maken we afspraken zodat de doelen gedeeld en helder zijn en integriteit gewaarborgd blijft.


Bel mij terug
Beantwoord mijn vraag via e-mail
Deel dit advies