Executive coaching

Bunt Groep coacht CEO's, directeuren, ondernemers en topmanagers. Deze coaching noemen we executive coaching. Met deze coachingsvorm streven we ernaar om het maximale uit jouw capaciteiten te halen. Je organisatie en personeel rekenen immers op jou, ook als het even tegenzit. Men verwacht van jou een duidelijke visie. Een visie waar de medewerkers in kunnen geloven en waar ze aan mee willen werken. Kies voor executive coaching. Want groei vindt altijd zijn weg.

Executive coaching

Zoek jij als CEO, directeur, ondernemer of manager naar een sparringpartner? Iemand die weet hoe het is om leiding te geven en met je meedenkt op jouw niveau? De Bunt Groep-consultants beschikken over de ervaring en de kennis om een waardevol klankbord te zijn. Ze zullen je een verfrissende kijk op jouw zaken bieden, je even losmaken uit je gebruikelijke denkcirkel en daar waar bedrijfsblindheid op de loer ligt je door een andere bril naar de zaken laten kijken. Er zijn issues die vrijwel altijd aan bod komen, zoals:

  • meedenken over missie, visie, strategie en doelen;
  • inzicht in je sterke en zwakke punten, in je kernkwaliteiten en valkuilen;
  • leren overtuigen, zodat je personeel met toewijding en vertrouwen mee zal werken;
  • leren motiveren, zodat je personeel gepassioneerd meewerkt;
  • leren delegeren, zodat je personeel zich zal ontwikkelen, je organisatie hierdoor groeit en jijzelf tijd over hebt voor de helikopterview;
  • time Management integreren in je manier van werken.

Werkwijze

Onze aanpak richt zich op jouw specifieke situatie. Je wilt echt je persoonsdynamiek in relatie tot je leidinggevende rol in de organisatie scherp krijgen. Of beter opgewassen zijn in het omgaan met tegenvallers. Je loopt tegen een cultuur in je organisatie aan die je niet wilt, maar je realiseert je… de cultuur ben je zelf. De combinatie tussen jou en je situatie is altijd uniek. Daarom bieden we altijd executive coaching op maat. We gaan naast je staan en kijken wat er nodig is. Dat is telkens weer een ontdekkingsreis.


Resultaat van executive coaching

Het resultaat van executive coaching hangt af van het doel waarmee de coaching is ingezet. Wanneer ben je tevreden? Als dit niet duidelijk is bij aanvang van het traject, wordt het lastig het resultaat van de coaching te evalueren. Het uiteindelijke resultaat is groei en ontwikkeling van jou als persoon én je organisatie.


Meer informatie?

Wil je meer weten over executive coaching? We denken met je mee en adviseren je bij wie van ons jouw vraag het beste past. Neem contact met ons op via 0318-830226 of stuur een mail naar info@buntgroep.nl


Bel mij terug
Beantwoord mijn vraag via e-mail
Deel dit advies

CASES

image
CASTELEIJN STROOPWAFELS

Assessments gaven zicht op kwaliteiten en ontwikkelpunten

Lees meer
image
SnelStart Software B.V.

Als tweede generatie eigen managementstijl ontwikkeld

Lees meer