Persoonlijke ontwikkeling

Werken vanuit je kracht en je talent. Wie je bent en wie je mag zijn. Daar wil je meer zicht op krijgen. Soms ervaar je hobbels, twijfels of wrijving. Je loopt vast of dreigt vast te lopen. Wij bieden je de ruggensteun om de weg terug te vinden. Vanuit de overtuiging dat groei altijd zijn weg vindt.

Je herkent het misschien wel. Je wilt een stap in je loopbaan zetten, maar je loopt vast in het bepalen van de juiste richting en komt moeilijk tot de keuze wat je nu écht belangrijk vindt. Of je bent net leidinggevende geworden en wordt vooral geconfronteerd met het feit dat jouw aanpak niet leidt tot het gewenste resultaat. Die ene collega waarmee je maar niet uit een conflict komt of je team dat je niet in de flow van effectief samenwerken krijgt. Je ervaart regelmatig stress en piekert veel, waardoor je de energie verliest die je juist nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Je onderneming groeit en je twijfelt of je medewerker wel geschikt is om de bedrijfsleider te worden die je voor ogen hebt.

Allemaal aanleidingen om te gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Individueel of met je team. Of dat nu coaching of training is. Ook assessments kunnen helpen om de juiste keuze te maken voor jezelf en voor het bedrijf.

Meer voldoening en effectiever

Onze coaches en trainers gaan met je mee om grip te krijgen in het hier en nu, te bepalen waar je heen wilt én je daarvoor de juiste zet in de rug te geven. Het bewust werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei vergroot het inzicht in jezelf, in je omgeving en hoe je je daartussen verhoudt. Daar bieden wij begeleiding in. Individueel of als team. Persoonlijke groei zorgt ervoor dat je beter in je vel zit, meer voldoening haalt uit je werk en je effectiever wordt, zowel zakelijk als persoonlijk.

Waar kunnen we jou mee helpen groeien? Neem contact met ons op of bekijk de klantverhalen van Quadraat Projectmanagement en Goudwisselkantoor.

Trainingen

Jezelf persoonlijk ontwikkelen door middel van een training? Volg een training bij Bunt Academy en groei!

image
GOUDWISSELKANTOOR

Groeien in persoonlijk leiderschap

Lees meer
image
THUISINBOUWEN

THUISINBOUWEN

Lees meer