Bedrijfsoverdracht

Je bent de trotse eigenaar van jouw eigen bedrijf. Jarenlang heb je hierin geïnvesteerd, maar nu is het tijd om je bedrijf over te dragen. Je wens is dat de volgende generatie het bedrijf van je overneemt. De één omschrijft dit als ingrijpend, de ander als uitdagend. Slechts 30 procent van de familiebedrijven overleeft de eerste overdracht. Daar heb je de juiste expertise en begeleiding bij nodig. Of je nu overdrager of opvolger bent. We staan je graag bij om zowel de harmonie binnen de familie als de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Je wilt je bedrijf overdragen. Je vraagt je echter af of je bedrijf klaar is voor de nieuwe generatie. Wie kan en wil mij opvolgen? Je wilt een eerlijk en transparant proces, dat door iedereen binnen de familie begrepen wordt. En op zo’n manier dat het bedrijf ook in de toekomst kan blijven voortbestaan en groeien.

Onze adviseurs, coaches en trainers helpen je hierbij. Met het oog op harmonie, in het belang van de familie én het bedrijf. Dat is wat je nodig hebt. Voor nu en straks. We verschaffen inzicht, inventariseren en begeleiden. Of het nu gaat om waardebepaling, het opstellen van een familiestatuut of het begeleiden van het traject van a tot z.
Zo ontstaat er groei. Groei voor jezelf, je familie en het bedrijf. Groei vindt altijd zijn weg.

Vroeg starten

Wij hechten veel waarde aan het begeleiden van de ondernemer, de (potentiële) opvolgers en de overige familieleden. Het is daarom goed om vroeg te starten met het nadenken over de bedrijfsopvolging en in de oriënterende fase alle wensen te inventariseren en te concretiseren.

Waar kunnen we jou en je familiebedrijf mee helpen groeien? Neem contact met ons op of bekijk de klantverhalen van Bos BTC en van Kippie.

Trainingen bedrijfsoverdracht

Jezelf ontwikkelen door middel van een training op het gebied van bedrijfsoverdracht? Volg een training bij de Bunt Academy en groei!

image
DE MÈKKERSTEE

De Mèkkerstee

Lees meer
image
NEESKENS MAKELAARS

NEESKENS MAKELAARS

Lees meer