Openhaardsessie

Mijn bedrijf dat ik met veel passie heb opgebouwd is verkocht aan de volgende generatie. Maar, mijn levenswerk loslaten, hoe doe ik dat? Welke invulling geef ik aan de vrije tijd? Wat zijn de aandachtspunten en valkuilen voor mijn thuissituatie, nu ik niet meer elke dag naar het bedrijf hoef? Gaat de overdracht te snel of loop ik mijn opvolgers juist in de weg?

Ondernemers die hun bedrijf aan het overdragen zijn, of dit al achter de rug hebben, ontmoeten elkaar bij onze open haard. In een ontspannen setting geven we ruimte om na te denken over de zachtere kant van hun bedrijfsoverdracht.
Bij het haardvuur vertelt Teunis Bunt als ervaringsdeskundige openhartig over zijn eigen proces van bedrijfsoverdracht. Zijn persoonlijke leerpunten en valkuilen. Opstekers en geniet-momenten. Het komt allemaal aan de orde. Daarnaast reserveren we ruim de tijd voor de uitwisseling van ervaringen en praktische tips van andere deelnemers.

Lees meer Direct inschrijven
Openhaardsessie

Event

Bedrijfsoverdracht

Voor wie

bedrijfsoverdragers en oud-ondernemers

Duur

1 dagdeel

Investering

Gratis

Event Openhaardsessie

Loslaten is een kunst en dat gaat minder makkelijk dan je denkt. Een grote verandering in je leven waar je midden in zit. Het levenswerk wat je hebt opgebouwd ga je, loslaten of heb je inmiddels losgelaten. Je zit met vragen of maakt je druk over dingen die je niet zo maar kwijt kan aan je vrouw, je kinderen, je opvolgers of andere mensen in je omgeving.

Het is verfrissend als je je vragen wel ergens kwijt kan. Zonder druk van je omgeving, in een veilige setting met ondernemers die dezelfde vragen hebben. Samen met de overdrager van Bunt Groep, Teunis Bunt, ga je sparren in een ontspannen setting rondom de open haard met gelijkgestemde ondernemers. Door ervaringen te delen en samen te sparren, wordt er gezocht naar antwoorden op jullie vragen om zo het proces van loslaten verder op te kunnen pakken. Je krijgt praktische handvatten aangereikt en je vindt een manier om te zoeken naar nieuwe levensdoelen die aansluiten bij jouw passie.

Programma

 • Inloop met koffie/thee/fris
 • Aftrap door Teunis Bunt, overdrager van Bunt Groep
 • Kennismaking met elkaar
 • Centrale vraag: Hoe ga ik mijn levenswerk loslaten?
 • Lopend buffet
 • Centrale vraag: Waar ga ik mijn passie nu in vinden?
 • Afsluiting

 

Resultaat

Na deze openhaardsessie:
 • Heb je antwoord gekregen op de vragen die je hebt als bedrijfsoverdrager en oud-ondernemer; 
 • heb je geleerd van de kennis en ervaringen van andere ondernemers;
 • heb je andere bedrijfsoverdragers kunnen helpen in hun proces van overdracht en loslaten;
 • ben je er achter gekomen dat je je passie en ondernemerskwaliteiten ook op een andere wijze kunt blijven inzetten;
 • weet je dat je je sociale contacten alsnog kunt onderhouden wanneer je je onderneming loslaat of hebt losgelaten.

Doelgroep

Je zit middenin het proces van overdracht of hebt dit proces inmiddels afgerond. De bovenstaande vragen zijn voor jou herkenbaar. Je wilt graag antwoorden en praktische handvatten hier op en in een ontspannen en relaxte sfeer hierover spreken met andere oud-ondernemers of oud-eigenaren.

 

Praktische informatie


Aantal deelnemers
Maximaal 10 bedrijfsoverdragers/oud-ondernemers


Duur
Inloop: 14.30 - 15.00 uur
Start openhaardsessie: 15.00 uur
Afsluiting: 20.00 uur


Locatie
De Ondernemershoeve
Tielsestraat 110 te Opheusden


Startdatum

Najaar 2024

Donderdag 26 september 2024


Inschrijven

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 0318-830226

Stuur e-mail