Ontbijtmeeting

De brandstof voor de succesvolle opvolger.

Jij bent opvolger van het bedrijf dat je familie of werkgever met veel passie heeft opgebouwd. Bijzonder mooi en je hebt er zin in het bedrijf te gaan leiden. Maar, eigenaarschap gaan tonen, hoe doe je dat? Hoe waardeer je wat is opgebouwd en verwerk je tegelijkertijd ook jouw eigenheid er in, wat inmiddels jouw bedrijf is? Hoe ga je om met de verwachtingen van de medewerkers? Gaat de overdracht je te langzaam? Heb je het gevoel dat je overdrager je in de weg zit? Hoe ga je hiermee om?

Lees meer Direct inschrijven
Ontbijtmeeting

Event

Bedrijfsoverdracht

Voor wie

bedrijfsopvolgers/ondernemers

Duur

1 dagdeel

Investering

Gratis

Event Ontbijtmeeting

Opvolgers die het bedrijf aan het overnemen zijn, of dit inmiddels achter de rug hebben, kampen met deze vragen. Zij ontmoeten elkaar fit in de vroege ochtend, voordat de hectiek van hun familiebedrijf van start gaat. In deze setting geven we ruimte om na te denken over de persoonlijke kant van de bedrijfsopvolging. Aan de ontbijttafel vertellen Wouter Bunt en Danny Heeren als ervaringsdeskundigen openhartig over hun eigen proces van bedrijfsopvolging. Hun persoonlijke leerpunten en valkuilen. Opstekers en praktische handvatten. Het komt allemaal aan de orde. Daarnaast reserveren we ruim de tijd voor de uitwisseling van ervaringen en praktische tips van andere deelnemers. Zodat we van elkaar kunnen leren, met nieuwe brandstof de dag tegemoet!

Het bedrijf van je vader, familielid of werkgever opvolgen, dat is een grote verandering in je leven waar je middenin zit. Het levenswerk wat de persoon voor je heeft opgebouwd, mag jij gaan overnemen. Je zit met vragen of maak je druk over dingen die je niet zo maar kwijt kan aan je (schoon)ouders, vrouw, medewerkers en andere mensen in je omgeving.

Het is verfrissend als je je vragen wel ergens kwijt kan. Zonder druk van je omgeving of familie, in een veilige setting met opvolgers die dezelfde vragen hebben, of met dezelfde uitdagingen kampen. Samen met de opvolgers van Bunt Groep, Wouter Bunt en Danny Heeren, en andere gelijkgestemde ondernemers, ga je in de ochtendgloren fit aan de slag met praktische tips die je als opvolger kunt gebruiken. Door ervaringen te delen en samen te sparren, wordt er gezocht naar antwoorden en tips op de meest voorkomende valkuilen bij opvolgers en krijg je handvatten mee naar huis hoe je daarmee om kunt gaan in je eigen opvolgingsproces.

Programma

 • Inloop met koffie/thee
 • Aftrap door Wouter en Danny, opvolgers van Bunt Groep
 • Kennismaking met elkaar tijdens een stevig ontbijt
 • Centrale vraag: Wat zijn de meest voorkomende valkuilen van opvolgers?
 • Praktische tips om niet in deze valkuilen te trappen
 • Afsluiter

 

Resultaat

Na deze ontbijtmeeting:

 • heb je antwoord gekregen op de vragen die je hebt als opvolger van het familiebedrijf; 
 • heb je geleerd van de kennis en ervaringen van andere ondernemers;
 • heb je andere opvolgers kunnen helpen in hun proces van eigenaarschap en overnemen;
 • heb je je netwerk verbreed met jonge enthousiaste ondernemers met een familiebedrijf;
 • heb je praktische tips waar je in je familiebedrijf mee aan de slag kunt om niet in de meest voorkomende valkuilen van een opvolger te stappen.

Doelgroep

Je zit midden in het proces van bedrijfsopvolging of hebt dit proces inmiddels afgerond. De bovenstaande vragen zijn voor jou herkenbaar. Je wilt graag antwoorden en praktische handvatten hierop en in een vertrouwde sfeer hierover spreken met andere opvolgers en toekomstige ondernemers. 

Praktische informatie


Aantal deelnemers
Maximaal 10 bedrijfsopvolgers/ondernemers


Duur
Begin van de dag (7.00 – 09.30 uur). Inclusief ontbijt. 


Locatie
Omgeving Ede


Startdatum

 Voojaar 2024

Vrijdag 21 juni 2024


Inschrijven

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 0318-830226

Stuur e-mail