Blog

Op deze blogpagina delen we regelmatig onze kennis en verstrekken we tips, in de hoop u meer inzicht te verschaffen in uw werksituatie of met betrekking tot uw persoonlijke ontwikkeling. Bekijk ze eens! Wellicht verrijkt één van onze blogs uw leven?

 • 23 / 06 / 2020

  ''Alleen een sterke familie kan een sterk familiebedrijf bouwen''

  Dit stelde Dr. Mira Bloemen-Bekx in haar proefschrift waarop zij op 20 december 2019 aan de universiteit van Hasselt en hogeschool Windesheim promoveerde. – Lees meer
 • 31 / 03 / 2020

  Persoonlijke crisis

  In dit blog omschrijven we een stappenplan wat u kan helpen met stress- en sombermakende gedachten om te gaan.

  – Lees meer
 • 26 / 03 / 2020

  Crisismanagement

  In deze corona crisis wordt een groot aantal bedrijven direct getroffen met omzetdalingen. Sommige bedrijven, denk hierbij aan de horeca, zijn hun omzet van de ene op de andere dag volledig kwijt geraakt.

  – Lees meer
 • 12 / 03 / 2020

  Ik kom er niet aan toe, ik ben te druk om processen te verbeteren

  Herkent u zich in de titel? Ik kom er maar niet aan toe. De week is zo weer voorbij. Ik ben te druk. En we blijven maar bezig met het spreekwoordelijke ‘brandjes blussen’. Iedere dag is er wel zo’n brandje wat geblust moet worden en is het ene net geblust, dan staat de volgende al klaar.

  – Lees meer
 • 17 / 01 / 2020

  Bunt Groep doet aan procesoptimalisatie

  Bunt doet aan procesoptimalisatie. O ja? Dat zou uw reactie kunnen zijn bij het lezen van de titel van dit blog. De eerlijkheid gebied te zeggen dat wij zelf ons niet eens zo bewust zijn dat wij bij veel van onze klanten aan procesoptimalisatie doen.

  – Lees meer
 • 07 / 06 / 2019

  Overzicht in uw organisatie

  U bent ondernemer en bent voornamelijk bezig met uw werk. Veranderde klantvragen, markten die verschuiven, meer gaan specialiseren of juist meer productie? Zo kunnen we nog wel even door gaan. Uw organisatie verandert; en dan?

  – Lees meer