Persoonlijke kwaliteiten en kernkwadranten

Teambuilding is belangrijk. Wilt u uw team ook laten groeien? Of wilt u meer inzicht in uw persoonlijke kwaliteiten en uw eigen kernkwadrant ontdekken? Kies dan voor de training Persoonlijke kwaliteiten en kernkwadranten.

Wanneer?

Wilt u meer inzicht krijgen in uw kwaliteiten of in die van uw team? Deze training is bij uitstek geschikt voor teambuildingsbijeenkomsten, maar de training is ook individueel te volgen.


Aanpak en resultaten

Tijdens de teambuildingsbijeenkomst gebruiken de trainers een methode om van ieder teamlid de persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën in kaart te brengen. Als verdieping op deel 1: Persoonlijke kwaliteiten en kernkwadranten kan deel 2 gevolgd worden: Kernkwadranten in interactie. In het tweede deel wordt helder wat het teamkwadrant is en op welke manier de individuele kernkwadranten inhaken op die van de andere teamleden. De kernkwadranten-methode is een veelgebruikte, heldere en toegankelijke methode die je ook kunt gebruiken om conflicten met anderen te analyseren. In het kort biedt deze training u:

  • inzicht in uw kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën;
  • inzicht in dubbelkwadranten/cultuurkwadranten; 
  • verbetering van de individuele samenwerking; 
  • verbetering in de samenwerking binnen teams; 
  • verkregen kernkwadranten kunnen ingezet worden als instrument bij POP en PAP.

Investering

Deel 1 en 2 duren beide 2 dagdelen.

We geven de training incompany, in een trainingslokaal op ons kantoor of op een door u gekozen locatie.

Voor deze training investeert u € 850,- per dagdeel. Indien gewenst kunt u na het eerste deel het tweede deel van de trainingen volgen. Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief koffie en certificaat.


Meer informatie?

Laat ons contact met u opnemen. 


Bel mij terug Beantwoord mijn vraag via e-mail
Deel dit advies

CASES

image
KIPPIE

Onafhankelijk persoon ideaal bij bedrijfsopvolging

– Lees meer
image
GREENENGINEERS

Al meer potentiële klanten bezocht

– Lees meer