Personal coaching

Hoe kun je als medewerker, manager, man, vrouw of organisatie daadwerkelijk groeien? Hoe kun je doelstellingen halen? Hoe kun je geleerde vaardigheden echt in de praktijk brengen? Coaching door Bunt Groep zorgt ervoor dat de daad bij het woord wordt gevoegd.

Voor wie?

Personal coaching is er voor iedereen die zich bewust is dat er meer is dan alleen het concrete niveau. Voor wie zichzelf vragen stelt. Voor wie gelooft dat innerlijke groei en uiterlijke effectiviteit met elkaar te maken hebben. Voor wie bereid is naar zichzelf te kijken, ook wanneer hij pijnlijke dingen tegenkomt. Voor wie gelooft in ontwikkeling door (zelf)inzicht.


Waarom personal coaching?

Personal coaching is een reis naar diepe zelfbewustwording. Het gaat over rust vinden in jezelf, jezelf krachtig voelen, maar ook je kwetsbaarheid leren kennen en daarmee leren omgaan. De (werk)wereld van vandaag biedt weinig zekerheden, veel keuzes, complexe vraagstukken. Je daarin makkelijk verward of uit balans raken. Zekerheid krijg je niet zo vaak meer door een strakke functieomschrijving of gebeitelde toekomst. De professional van nu wordt op zichzelf teruggeworpen. Van jou wordt zelfstandigheid gevraagd, stevigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, helderheid en doelgerichtheid. Er is weinig grip in de omgeving, dus dat alles moet je zelf ontwikkelen. Daarom is zelfkennis nodig: weten wat je wel en niet kunt, wat je wilt, waar je talenten liggen, wat je doelen zijn, waar je kwetsbaarheid zit en hoe daarmee om te gaan.


Aanpak en resultaten

Personal coaching is een vorm van coaching waarin u als persoon centraal staat. Toch gaat ook deze vorm van coaching over werk, effectiviteit en over het behalen van resultaten. Personal coaching is persoonsgericht vanwege het besef dat u zelf het instrument bent om uw resultaten te bereiken. De context waarin u werkt komt aan de orde, maar steeds als aanleiding tot uw persoonlijke vraagstukken. Het voordeel van personal coaching is dat u de unieke aandacht krijgt voor die aspecten waarin u uzelf verder wilt ontwikkelen. Coaching gebeurt of bij u op de werkplek, thuis of op ons kantoor. Bij personal coaching kunt u niet onderuitzakken of de leerstof langs u heen laten gaan. U wordt voortdurend gestimuleerd en aangesproken om verder te gaan. U heeft de tijd om uw leerdoelen eigen te maken. Het terugkoppelen van uw successen en de punten die nog niet goed aanvoelen, geven u de mogelijkheid om gericht verder te gaan in het leerproces.

Bij personal coaching werken we vanuit een methodische en resultaatgerichte aanpak. Na afloop van dit coachingstraject heeft u meer zelfinzicht. Ook bent u in staat uw persoonlijke kwaliteiten vanuit meer rust en zelfvertrouwen vorm te geven.


Investering

De kosten voor het intakegesprek bedragen € 250,-. Voor het verdere traject investeert u € 155,- per uur. Deze bedragen zijn exclusief BTW.


Meer informatie?

Laat ons contact met u opnemen. 


Bel mij terug Beantwoord mijn vraag via e-mail
Deel dit advies

CASES

image
JEMAKO

Ondernemer en moeder tegelijk

– Lees meer