Interim management

Als bedrijf of overheid komt u soms voor een nieuwe situatie te staan, waarvoor u geen pasklaar antwoord heeft. Deze situaties vragen dikwijls om advies op maat en om de inzet van ervaren managers. De managers van Bunt Groep weten dat ervaring niet hetzelfde is als routine en zijn gespecialiseerd in het managen van unieke, complexe opgaven.

Wanneer?

Een organisatieverandering, een crisis, een grootscheepse reorganisatie, een winstverbeteringsvraagstuk, een fusie of overname; er kunnen verschillende aanleidingen zijn om de interim-managers van Bunt Management in te schakelen. De interim-managers gaan daadkrachtig en oplossingsgericht te werk. Ze zijn gericht op het realiseren van groei (in omvang of in kwaliteit) van organisaties. Voor organisaties die verspilling voortaan willen voorkomen.


Aanpak en resultaten

U bepaalt feitelijk zelf de gewenste duur, de doelstelling en het beoogde doel; uw specifieke vraagstelling is de basis voor onze inzet. Wij worden bijvoorbeeld ingezet bij reorganisaties, overnames, winstverbeteringsvraagstukken, tijdelijk uitvoeren van directiefuncties, herpositionering van diensten en organisaties, opzetten en begeleiden van Management Development-programma’s en herstructureringen. Daadkracht, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en snelle inzetbaarheid zijn in alle gevallen pijlers voor succes.


Meer informatie?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze interim managers. Laat ons contact met u opnemen. 


Bel mij terug Beantwoord mijn vraag via e-mail
Deel dit advies

CASES

image
SnelStart Software B.V.

Als tweede generatie eigen managementstijl ontwikkeld

– Lees meer