Executive coaching

Bunt Groep coacht CEO's, directeuren, ondernemers en topmanagers. Deze coaching noemen we executive coaching. Met deze coachvorm streven we ernaar om het maximale uit uw capaciteiten te halen. Uw organisatie en personeel rekent immers op u, ook als het even tegenzit. Men verwacht van u een duidelijke visie. Een visie waar de medewerkers in kunnen geloven en waar ze aan mee willen werken.

Verfrissende kijk van sparringpartner

Zoekt u als CEO, directeur, ondernemer of manager naar een sparringpartner? Iemand die weet hoe het is om leiding te geven en met u meedenkt op uw niveau? De Bunt Groep-consultants beschikken over de ervaring en de kennis om een waardevol klankbord te zijn. Ze zullen u een verfrissende kijk op uw zaken bieden, u even losmaken uit uw gebruikelijke denkcirkel en daar waar bedrijfsblindheid op de loer ligt u door een andere bril naar de zaken laten kijken.


Onze aanpak bij executive coaching

Onze aanpak richt zich op de betreffende klant en zijn situatie. Die combinatie is altijd uniek. Daarom bieden we altijd executive coaching op maat. We gaan naast u staan en kijken wat er nodig is. Dat is telkens weer een ontdekkingsreis. Toch zijn er ook issues die vrijwel altijd aan bod komen, zoals:

  • Meedenken over missie, visie, strategie en doelen.
  • Inzicht in uw sterke en zwakke punten, in uw kernkwaliteiten en valkuilen.
  • Leiderschapsontwikkeling.
  • Leren overtuigen, zodat uw personeel met toewijding en vertrouwen mee zal werken.
  • Leren motiveren, zodat uw personeel gepassioneerd meewerkt.
  • Leren delegeren, zodat uw personeel zich zal ontwikkelen, uw organisatie hierdoor groeit en u tijd over heeft voor de helikopterview.
  • Time Management integreren in uw manier van werken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over executive coaching? Laat ons contact met u opnemen.


Bel mij terug Beantwoord mijn vraag via e-mail
Deel dit advies

CASES

image
SnelStart Software B.V.

Als tweede generatie eigen managementstijl ontwikkeld

– Lees meer
image
CASTELEIJN STROOPWAFELS

Assessments gaven zicht op kwaliteiten en ontwikkelpunten

– Lees meer